sâmbătă, 12 decembrie 2009

De reflectat...

Photobucket
Photobucket
Laptele de vaca contine substante de crestere pentru un vitel, care in 6 luni ajunge la 300 kg, deci imaginati-va ce impact are laptele de vaca asupa organismului unui bebelus sau copil. Oamenii sunt singura specie de pe pamant care consuma in mod regulat laptele altei specii. Multe studii arata ca laptele este in mod direct legat de cancerul la san, de boli respiratorii, alergii, acestea fiind doar cateva exemple.
Ce e in neregula cu ouale? Pai, imaginati-va cum ar fi, ca femeie, sa vina cineva, sa iti adune toate ovulele si sa le manance. E si scarbos si e si crima sa mananci un ou, e ca si cum ai manca un fetus nedezvoltat. Ati stiut de exemplu ca un ou poate fi inlocuit cu seminte de in macinate si amestecate cu putina apa?
Inteleg ca nu erau alternative la inceputuri, dar acum avem atatea alte produse cu care putem inlocui laptele si ouale...trebuie doar sa vrem. Au trecut mii de ani de cand singurele forme de a ne procura hrana si imbracaminte erau vanatoarea si cresterea animalelor pentru carne,lapte,oua,lana,blana,piele.